www.MijnPakkieAn.nl logo
GB NL

Beursagenda

 
 
facebook
twitter
Instagram
  Vind ons leuk op FACEBOOK of volg ons op TWITTER of INSTAGRAM
en ontvang bericht als er nieuwe artikelen geplaatst worden.

Mijnpakkiean is een klein familiebedrijfje. Hieronder vind je een compact levensverhaal waarom wij geen standaard webwinkel zijn.

Ik ben Petrie Braat-van Horssen , 05-11-1973 geboren in Asten. In 2016 verhuisd naar Bladel, hiervoor 15 jaar in Eindhoven gewoond.

Samen met mijn vader en moeder ging ik graag naar Frankrijk om Brocante- en Antiek markten af te struinen, het vervullen van de verzamelmanie van mijn moeder in antiek naaigerei en mijn vaders passie voor klokken en torenuurwerken.

Al snel werd de privé collectie te groot en gingen we ook zelf op markten staan in Nederland en ontstonden er rollen. Mijn vader knapte spulletjes op en sjouwde wat raak. Mijn moeder zocht zo veel mogelijk informatie op en kreeg een zeer grote kennis op antiek- en handwerkgebied en ik hielp met de spullen verkoop klaar maken en was het hulpje op de markt.

Ondertussen ging ik studeren, verhuizen en startte ik mijn eigen gezin. Ik stopte met mijn baan als z-verpleegkundige en vroeg me af wat te doen met mijn toekomst naast mijn rol als moeder van 3.

Waarom niet iets met die vertrouwde geoliede familie machine doen? Mijn man voegde zich bij deze machine en richtte zich op de administratie en het maken van een website. Mijn moeder werd hoofd antiek en ik de rest. www.mijnpakkiean.nl werd opgericht in 2007.

Mijn moeder bedacht deze naam omdat het bedrijfje verschillende invalshoeken heeft en om zijn perfecte familie formule.

Zij is de kracht,, positiviteit en gedrevenheid; deze familiewarmte omarmd mijnpakkiean. Helaas werd zij in 2009 ziek en hebben we in 2010 afscheid van haar (59) moeten nemen.

Zij was de perfecte bijrijder in mijn autootje, gelukkig zat mijn achterbank inmiddels goed vol en hebben we samen (mijn lieve vader, man en 3 kinderen) mijnpakkiean op de weg gehouden.

Ik mis nog dagelijks haar kennis en energie maar ervaar juist door mijnpakkiean dat ze nog bij ons is. Zo ga ik nu op pad met mijn vader en halen we onderweg herinneringen op. Kopen we vooral antiek naaigerei op gevoel en leren zo stap voor stap steeds meer. Mijn kinderen worden groter en nemen mijn oude taak over door te helpen achter de kraam en kleine klusjes achter de schermen te doen.

Conclusie: Trots op mijnpakkiean, we zien het niet als werk maar meer als een levensstijl.

Oja, heb soms een beetje geduld want de collectie en voorraad is vrij groot waardoor het opgeslagen staat zowel  bij mijn vader als bij mij in Bladel. We proberen goed overzicht te houden maar soms lukt dit niet 100%.